• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У «Батьківщині» панує диктатура

    Опубликовано: 2005-12-21 14:35:00
    Сьогодні, 21 грудня, шестеро представників керівництва Львівської обласної та Львівської міської організацій «Батьківщини» вийшли з партії. Про це вони заявили під час прес-конференції у Львові.
     
    Серед них – член бюро ЛОО партії «Батьківщина», голова ЛМО партії «Батьківщина», заступник керівника Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Михайло Мужилівський, голова контрольно-ревізійної комісії ЛОО партії «Батьківщина» Володимир Костик, член бюро ЛОО партії «Батьківщина», заступник керівника Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Ігор Комарницький та інші.
     
    «Побачивши списки БЮТ до Верховної Ради України, ми обурилися. Представників Львівщини практично немає. Ми зрозуміли, що хороша програма Юлії Тимошенко залишиться на папері, адже ці люди не зможуть її зреалізувати. Тому я виходжу з партії», – наголосив М.Мужилівський.
     
    Він заявив, що до нього вже телефонували близько 150 членів партії з інформацією про те, що вони також виходять з ВО «Батьківщина». М.Мужилівський прогнозує, що найближчими днями з 13 тисяч членів партії на Львівщині з ВО «Батьківщина» вийдуть близько 4 тисяч партійців. Він відмовився назвати тих осіб у списку БЮТ до ВРУ, «котрі не відповідають цінностям, за які люди боролися під час помаранчевої революції». За його словами, у прохідну частину списку повинен був бути включений принаймні голова ЛОО партії «Батьківщина» Іван Денькович (І.Денькович – 124 номер с списку БЮТ до ВРУ, – ЗІК).
     
    «В Юлії Тимошенко оточення навіть гірше, ніж у Віктора Ющенка. У партії панує диктатура. Їм потрібне лише безмовне стадо. Я виходжу з партії не через списки. Скажімо, я є у першій п’ятірці БЮТ до Львівської обласної ради. Але я відмовляюся від депутатства і від партії. Я не хочу, щоб область потім розкрадали моїми руками. Диктатура центрального офісу партії «Батьківщина» – нехай заховається КПРС. Диктатура йде зверху: того, хто хоче сказати правду одразу виключають з партії», – наголосив І.Комарницький.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.