• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Євген Таліпов очолюватиме список соціалістів до Львівської обласної ради

    Опубликовано: 2005-12-21 16:45:00
    Список соціалістів у Львівську обласну раду, очевидно, очолюватиме перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов. Про це він повідомив у коментарі Західній інформаційній корпорації сьогодні, 21 грудня, під час пленуму ЛОК СПУ.
     
    За його словами, раніше планувалося, що список до облради очолюватиме Олесь Доній, проте зараз, після результатів 12 з’їзду СПУ, наміри львівських соціалістів дещо змінилися. «У нас планувалось, що Олесь Доній очолить список, але у зв’язку з тим, що я знаходжуся у списку за номером 62, а все-таки на Львівщині я вже понад 14 років й мене знають у всіх районах області, тому буду очолювати як перший секретар. І думаю, що це правильно. Він киянин, якщо б він був 40-м у списку до Верховної Ради, то інше. А він 99, я б його потенціал використовував по-іншому», — зазначив Є.Таліпов. Він додав, що О.Доній надалі залишатиметься заступником начальника обласного виборчого штабу.
     
    «Список до Львівської обласної ради складатиметься з 15 осіб. Я очолюватиму. Також туди потрапить Кулик Євгеній, Скляренко Дмитро – голова фермерського господарства «Цезар», Федюкін – секретар обласного комітету партії, Скіра, Колесник, тобто найбільш впливові люди в організації: чотири секретарі обласного комітету, два підприємці. Міський список очолить Савченко Віктор – голова ЛМК СПУ, а також усі теперішні депутати Львівської міської ради – соціалісти. У списках не буде олігархів, хоча самодостатні люди, звичайно, є», — зазначив Є.Таліпов.
     
    За його словами, затверджувати списки будуть 21 січня 2006 року на обласній конференції.
     
    Є.Таліпов ставить за мету довести до часу виборів рейтинг партії на Львівщині до 8% — 8,5%. На сьогоднішній день довіра до цієї політичної сили на теренах області складає 5,25%. «Ми намагатимемось, щоб у кожній раді було не менше 8-10 соціалістів», — наголосив Є.Таліпов.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.