• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Чернівцях презентували Блок «НЕ ТАК!». В його списку генерали не межують з кримінальними авторитетами

    Опубликовано: 2005-12-21 16:53:00
    Керівники облорганізацій СДПУ(О), ВПО «Жінки за майбутнє» та Республіканської партії України Василь Забродський, Зінаїда Фесенко та Олександр Герасько 20 грудня презентували у Чернівцях новостворений блок «НЕ ТАК!». Секретар обкому СДПУ(О) Василь Забродський заявив, що блок «НЕ ТАК!» – це блок, у партійному списку якого не межують колишні генерали і кримінальні авторитети. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Як повідомив Василь Забродський, політичні сили, які увійшли у блок «НЕ ТАК», об’єднала не спільна ідеологічна платформа, а незгода з політикою правлячої влади. Блок «НЕ ТАК!», до якого увійшли СДПУ(О), ВПО «Жінки за майбутнє», Республіканська партія України та ВО «Центр», ставить за мету на парламентських виборах добитися перемоги здорового глузду, змінити ситуацію в країні. За словами Василя Забродського, «НЕ ТАК!» хоче повернути віру людям, які розчарувалися в діях влади, яка на помаранчевих майданах обіцяла одне, а робить зовсім інше, відроджуючи найгірші прояви кучмізму, як на центральному, так і регіональному рівні.
    Представники блоку зазначили, що не знають автора цього бренду, але і його назву, і кольори блоку були майже одностайно підтримані депутатами міжпартійного з’їзду.
    Повідомлено, що угода про спільні дії членів блоку «НЕ ТАК!» діятиме як на парламентських, так і місцевих виборах, хоча в ній і передбачено, що одна з партій може на місцевих виборах йти самостійно. У партійних списках 60% місць відводиться СДПУ(О), 20% – РПУ, 12% – ВПО «Жінки за майбутнє», 3% – ВО «Центр». Таке ж квотне співвідношення діятиме і при формуванні партійних списків до місцевих рад.
     
    У Чернівецькій області найближчим часом пройдуть об’єднавчі конференції обласних та районних організацій партій-учасників блоку, які затвердять списки до відповідних місцевих рад, визначать завдання та стратегію участі у виборчих перегонах на Буковині. У зв’язку з тим, що в області не зареєстрована облорганізація ВО «Центр», її 3% квоту розподілять на місцевому рівні за рекомендацією центрального координуючого органу блоку. Секретар обкому СДПУ(О) Василь Забродський запевнив, що на місцевому рівні в партійних списках блоку не буде одіозних фігур з кримінальним минулим, або ж людей з певними моральними чи етичними застереженнями. Він не заперечив, що в списках можуть фігурувати позапартійні бізнесмени, але, за його словами, їх буде небагато, і це ті підприємці, які роками підтримують СДПУ(О) і цього не приховують.
     
    Представники блоку «НЕ ТАК» заявили, що на виборах діятимуть максимально відкрито, орієнтуватимуться на потреби людей та не допускатимуть зловживання влади адміністративним ресурсом. За словами Василя Забродського, основне їх завдання – це здобути перемогу, подолати зневіру людей, привести до влади порядних професіоналів, здатних втілити ідеали Майдану, які є загальнолюдськими цінностями і не можуть бути монополією якоїсь однієї політичної сили.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.