• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Народний блок Литвина" подав списки кандидатів у депутати до ЦВК

    Опубликовано: 2005-12-21 17:18:00
    Народний блок Литвина» 21 грудня о 14 годині офіційно подав списки кандидатів у депутати від Блоку до Центральної виборчої комісії.
     
    У заході взяли участь уповноважені представники Народного Блоку Литвина, народні депутати України Катерина Ващук, Михайло Сятиня, Віктор Заічко на чолі з представником у ЦВК народним депутатом України, Василем Надрагою.
     
    Подія справді стала цікавою та урочистою завдяки участі у ній молодіжного крила партії. Як тільки прибули автобуси з народними депутатами та представниками Народної Партії – молодь, одягнута в шапки та шарфи з символікою «Ми» почала розмахувати з прапорами та скандувати «Ми за Литвина! За – Мир! За – порозуміння!».
     
    Однак найбільшу цікавість викликала поява шістьох дідів морозів, костюми яких були не традиційного червоного кольору, а вже символічного зеленого. Вони активно супроводжували делегацію Народного блоку Литвина до Центральної виборчої комісії і з гордістю позували перед телекамерами. Завдяки чому акція навіяла гарний передноворічний настрій.
     
    Нагадаємо, що списки були затверджені на міжпартійному з’їзді виборчого блоку політичних партій «Народний блок Литвина», до якого увійшли Всеукраїнська селянська демократична партія» та Всеукраїнське об’єднання лівих «Справедливість».
    Голова Верховної Ради України, Лідер Народної Партії Володимир Литвин очолив першу п’ятірку блоку свого імені. До неї також увійшли співачка Софія Ротару, космонавт Леонід Каденюк, академік Валерій Смолій та голова Верховного Суду України Василь Маляренко.
     
    Прес-служба Народної Партії
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.