• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява керівництва Львівської обласної та міської організації ВО "Батьківщина"

    Опубликовано: 2005-12-21 17:44:00
    Ми, представники керівних органів Львівської обласної та міської організацій ВО “Батьківщина” глибоко занепокоєні ситуацією, яка сьогодні склалася у Блоці Юлії Тимошенко.

    Оприлюднені на останньому міжпартійному з’їзді Блоку повні списки кандидатів у народні депутати дають нам підстави вважати, що симпатіями до лідера ВО “Батьківщина”, багатолітнього борця з кучмівським режимом – Юлії Тимошенко - мають намір скористатися ті політики та політичні сили, які не відповідають цінностям, за які люди боролися під час Помаранчевої революції.

    З часу оприлюднення списків Блоку до нас звернулося сотні занепокоєних однопартійців із запитаннями, на які ми - керівники партійного осередку, люди, які стояли біля витоків партії, приймали активну участь у її розбудові – не можемо дати чіткої відповіді. Не відповіла на них і сама лідер Блоку під час свого перебування у Львові.

    Нас не може не дивувати і той факт, що Галичині загалом, і Львівщині зокрема, які були рушійними силами боротьби за повалення кучмістського режиму, знову відводиться роль не повноцінного учасника, а безправного статиста у загальноукраїнській політиці: натомість чільні позиції у Блоці займають люди з сумнівною репутацією для яких національні інтереси України ніколи не були визначальними. І все це відбувається на фоні гучних заяв про відданість ідеалам і цінностям Майдану!

    У такій ситуації, після довгих і важких роздумів, ми прийняли рішення вийти зі складу ВО “Батьківщина” і будемо підтримувати на виборах ту політичну силу, за діяльність котрої нам буде не соромно перед людьми.

    В житті кожної людини наступає момент істини. Перед нами, як політиками, сьогодні стоїть складний вибір – закрити очі на те, що відбувається у партії і боротися за своє місце у списках чи відкрито й чесно подивитися правді в очі. Ми вибрали друге. Сподіваємось, що не помилились. Нами рухають не якісь особисті чи вузькопартійні інтереси, а лише турбота за долю України. Ми не хочемо вкотре стати сліпим знаряддям для реалізації політичних планів непатріотичних сил.

    З нами Бог і Україна! Разом переможемо!
     
    Вголос
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.