• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ключковський: Вдосконалений варіант закону гарантує справді демократичні місцеві вибори

    Опубликовано: 2005-12-22 10:07:00
    «Схвалений вчора в парламенті вдосконалений варіант Закону про внесення змін до Закону «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» гарантує справді демократичні вибори», – зазначив учора, 21 грудня, в інтерв‘ю сайту RAZOM член Ради партії «Народний Союз Наша Україна», постійний представник Президента України у Верховній Раді Юрій Ключковський. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомила прес-служба НСНУ.
     
    Як відомо, парламент прийняв цей закон 25 листопада 2005 року. Проте, за словами народного депутата, документ мав «низку недоліків, які могли ускладнити роботу виборчих комісій, створювали умови для порушення прав та законних інтересів виборців».
     
    «Президент України не міг підписати такий закон, – наголосив Юрій Ключковський. – Він повернув його в парламент разом зі своїми пропозиціями щодо вдосконалення документу. Власне, запропонована нова редакція законопроекту. Верховна Рада врахувала пропозиції Президента. Відтак, схвалено закон, який можна назвати чи не найдемократичнішим серед законодавчих актів у сфері виборів».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.