• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мартиненко: "У списку Блоку "Наша Україна" немає випадкових людей"

    Опубликовано: 2005-12-22 12:48:00
    Лідер фракції "Наша Україна" у Верховній Раді Микола Мартиненко впевнений у перемозі Блоку "Наша Україна" на парламентських виборах-2006. Про це він сказав у інтерв'ю виданню "Дело".
     
    "У політиці прогнозування - справа невдячна. Скільки буде відсотків? Багато! В цьому я переконаний. Більшості ми не отримаємо, але за перше місце будемо боротися", - сказав Микола Мартиненко.
     
    Він відзначив, що "Наша Україна" на виборах "завжди націлена перемагати". "Така ж ціль поставлена і зараз. Зверніть увагу на процедуру прийняття наших рішень. Жоден з наших партійних з'їздів не був закритим, у нас ішли публічні дискусії. У той час як деякі інші партії і блоки ховалися за закритими дверми. Напевно, їм було що ховати...", - сказав лідер фракції "Наша Україна".
     
    Він звернув увагу на те, що в списку блоку "немає випадкових людей". "Ви не знайдете там так званих кучмістів, людей із сумнівною репутацією, як у деяких наших союзників по революції. У нас представлені насамперед ті люди, які активно працювали під час президентської кампанії і минулих парламентських виборів", - відзначив Микола Мартиненко.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.