• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні розпочалася поїздка Януковича по Луганській області

    Опубликовано: 2005-12-22 13:42:00
    Щойно завершився багатолюдний мітинг у Сватові. Тисячі жителів району на центральній площі міста вітали Віктора Януковича та народних депутатів, які його супроводжували. Виступ лідера Партії регіонів час-від часу переривався бурхливими оплесками та вигуками «Я-ну-ко-вич!!!».

    У своєму емоційному виступі Віктор Федорович зупинився на прорахунках нинішньої влади, недолугій політиці уряду щодо вирішення газових проблем та економічно-соціального розвитку країни. Розповів він також про проблеми Луганщини, які сьогодні властиві для всіх областей України. Зокрема, він зазначив, що керівниками цього шахтарського краю призначені люди з Києва та Львова, які далекі від проблем регіону. До того ж, губернатором області Президент призначив колишнього працівника правоохоронних органів, який не те що не орієнтується в господарських питаннях краю та в базових галузях виробництва, але й не намагається вникати в них. «Це тимчасові люди, які поставлені з однією метою – зробити потрібний результат на виборах» - зазначив лідер регіоналів.

    Про те, що сфальсифікувати вибори на користь «помаранчевих» на Луганщині буде дуже важко, засвідчив мітинг у Сватові. Десятки сотень людей цього невеличкого шахтарського містечка прийшли цього морозного дня на мітинг, щоб підтримати Партію регіонів та її лідера.

    На завершення мітингу Віктор Янукович, Тарас Чорновіл та інші народні депутати пройшли через чималий живий коридор, потиснули жителям району руки і висловили упевненість, що на парламентських виборах Партія регіонів при такій дружній підтримці жителів всіх регіонів, особливо Донбасу, обов’язково здобуде перемогу на виборах.

    Із Сватова делегація регіоналів відправилася у Старобельськ, де відбудеться зустріч Віктора Януковича з активістами Партії регіонів із сусідніх районів Луганщини.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.