• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна" – лідерує на Київщини

    Опубликовано: 2005-12-22 14:03:00
    Якби вибори до Верховної Ради відбулися минулого тижня, то більшість голосів у Київській області отримав би "Народний Союз Наша Україна" з результатом 27,4%.
     
    Такі дані було отримано в результаті соціологічного опитування серед виборців Київщини. Його проводив 1-4 грудня Центр політичного прогнозу "Рейтинг плюс" (опитано 1316 респондентів) .
     
    На другому місці БЮТ (17,6%), на третьому – Соцпартія (15,1%), на четвертому – Український народний блок (6,6%; УНП, Партія вільних селян та промисловців, партія „Україна Соборна” і РХП), далі – Партія регіонів (6,4%), КПУ (5,3%), Народний блок Литвина (4,8%), Блок Наталії Вітренко (2,3%), партія "Жінки за майбутнє" (1,4%).
     
    Голова Ради Київської обласної організації НСНУ, народний депутат України Вадим Литвин прокоментував ці цифри:
     
    "Безперечно, такі показники популярності нашої партії на Київщині можуть тільки радувати. Рейтинг нашої обласної організації тільки за останній місяць зріс на 10 відсотків. За цим стоїть злагоджена роботу як обласного виконкому, так і районних та міських виконавчих структур, усього 9-тисячного колективу обласної партійної організації".
     
    "Нині партійні організації "Нашої України" працюють не тільки у всіх містах та селищах, але й майже у кожному селі Київської області. У новому 2006 році ми темпи зростання не послабимо, напаки – задіємо всі ресурси для одержання переможного результату на виборах 26 березня", - зазначив він.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.