• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарас Чорновіл запевняє, що головне для Партії регіонів – це прагнення стабільності в країні

    Опубликовано: 2005-12-22 15:12:00
    Ще рік тому, коли Партія регіонів стверджувала, що на парламентських виборах зможе отримати від 20 до 50% голосів, всі над нами сміялися. Проте наші розрахунки не були надуманими.

    «По-перше, ми добре знали людей, які прийшли до влади. По-друге, вже перші кроки нової влади продемонстрували, якою буде економічна ситуація в країні напередодні виборів. Можна сказати, що частина нашого успіху безпосередньо пов‘язана з відсутністю у Ющенка команди і невмілою роботою його соратників», – зазначив депутат.

    До того ж, упевнений депутат, «завдяки поміркованій політиці, відсутності різкої критики партія та її лідер змоги довести, що наша мета – не розкол, а об‘єднання суспільства, і що ми вміємо слухати і домовлятися». «Пригадайте, як сварили Партію регіонів за Меморандум, підписаний з Ющенком. Вважали, що партія ставить на собі хрест. Насправді це був жест політичної толерантності і прагнення до стабільності в країні, – заявив Т.Чорновіл. – Ми не хотіли протистояння та ворожнечі. В Україні зараз і без того достатньо партій із надзвичайно жорсткими радикальними позиціями». «Насправді людям не потрібні ті, хто бажає розділити країну», – додав парламентарій.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.