• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сендак закликає Львівські обласні партійні організації не брати до списків вчорашніх членів фракції «Соціальна справедливість»

    Опубликовано: 2005-12-22 16:19:00
    Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак закликає обласні партійні організації не брати до списків вчорашніх членів фракції «Соціальна справедливість». Про це йдеться у зверненні М.Сендака до керівників львівських обласних організацій політичних партій національно-демократичного спрямування у зв’язку з початком місцевих виборів.
     
    М.Сендак закликав лідерів обласних організацій партій формувати партійні списки прозоро та інформувати про потенційних кандидатів засоби масової інформації та виборців Львівщини.
     
    «На жаль, сьогодні процес формування списків кандидатів до рад усіх рівнів є найбільш утаємниченим від громадськості. Людям незрозумілі критерії потрапляння того чи іншого претендента до партійного списку, професійні, ділові, морально-етичні якості кандидатів у депутати. Як відомо, вже сьогодні у ряди національно-патріотичних партій влились колишні представники антинародного режиму Кучми-Медведчука. Цього не можна допустити!», – наголошується у зверненні.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.