• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Оніщук: "Мета Януковича - в нагнітанні істерії"

    Опубликовано: 2005-12-27 16:37:00
    "Незалежно від того, яку позицію займають деякі політичні партії, в тому числі - Партія Регіонів, підстав для того, щоб скликати додаткове засідання Верховної Ради нема, - заявив народний депутат, член Виборчого Блоку "Наша Україна" Микола Оніщук, коментуючи сьогоднішню заяву Віктора Янукович про необхідність скликання позачергового засідання Верховної ради 29 грудня.
     
    "Деяких політичних діячів не влаштовує той факт що "газові" стосунки між Україною і Росією врегульовані сьогодні довгостроковими угодами і очікувати колапсу 1 січня 2006 року нема підстав", - вважає народний депутат.
     
    "Можливо, - зазначив Оніщук, - комусь хочеться створити видимість такого колапсу, аби набрати політичних активів".
     
    "В час, який передує парламентським виборам та виборам до місцевих рад існує дуже велика спокуса для політичних діячів, які представляють опозиційні сили, скористатися щонайменшим приводом використати ту чи іншу проблему розвитку економіки, суспільства, держави в цілому задля інтересів власної виборчої кампанії, - підкреслив депутат. - Те, що відбувається в Донецьку (там пройшло екстрене засідання політради Партії Регіонів, на якому й прозвучала заява Янукович - ред.), є прикладом того, як ситуація використовується з метою, що є абсолютно протилежною інтересам українського народу. І ця мета саме й полягає в нагнітанні істерії довкола "газового" питання", - сказав він.
     
    "Таку позицію можна пояснити, але не можна сприйняти. Питання міждержавних чи корпоративних взаємин з Росією повинно вирішуватися не політичними гаслами і політичними закликами, а шляхом виваженого прагматичного переговорного процесу. Що, власне, і намагається сьогодні робити і уряд, і РНБОУ, і до чого закликає Віктор Ющенко. - заявив Оніщук. - До речі, саме Президент України запропонував і наполягає на тому, щоб газовий переговорний процес не був заполітизований".
     
    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"
     
     Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.