• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Волині «регіонали» представили свою парламентську п’ятірку і розраховують на більше 10% голосів

    Опубликовано: 2005-12-27 17:25:00
    27 грудня під час прес-конференції голова Волинської облорганізації Партії регіонів Анатолій Горбатюк представив п’ятірку волинських партійних кандидатів, які увійшли до парламентського списку. Окрім того, він запевнив журналістів, що на Волині ПРУ розраховує взяти більше ніж 10% голосів виборців.
     
    До парламентської п’ятірки, окрім її лідера (у партсписку № 156), увійшли голови Рожищенської райорганізації ПР Сергій Горбач (№ 271), Любомльської – Святослав Гаврилюк (№ 306), Старовижівської – Олександр Курилюк (№ 412), Маневицької – Микола Миронюк (№ 435). Кандидати в депутати до Верховної Ради підписали декларацію зобов’язань перед волинянами.
     
    Такі невисокі номери у парламентському списку волинські «регіонали» пояснюють відносно малою чисельністю у порівнянні до Донецької та інших організацій, але плекають надію на 4 березня – коли на з’їзді партії пройде своєрідна «зачистка» тих списочників, які не працюватимуть на виборчій кампанії.
     
    Окрім того були представлені передвиборна програма партії «Добробут – народу! Владу – регіонам!» та керівник Волинського виборчого штабу, перший голова Волинської обласної організації Партії регіонів Петро Пронь.
     
    Загалом «регіонали» розраховують на більше ніж 30% голосів українців, що дасть можливість отримати 170 місць у парламенті.
     
    Списки до органів місцевого самоврядування та кандидати на посади міських і сільських голів від Партії регіонів будуть оприлюднені пізніше.
     
    ЗІК
     
      Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.