• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №269 від 26.12.2005. Про реєстрацію представника Виборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК!" у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу

    Опубликовано: 2005-12-28 09:16:00

    До Центральної виборчої комісії 24 грудня 2005 року надійшла заява Виборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК!" Соціал-демократичної партії України (об'єднаної), Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє", Політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Центр", Республіканської партії України від 24 грудня 2005 року про реєстрацію Місюри Вадима Ярославовича представником цього блоку в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу. До заяви додано копію рішення Координаційної Ради Виборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК!" від 17 грудня 2005 року № 4 про затвердження кандидатури представника в Центральній виборчій комісії, а також письмову згоду особи представляти інтереси блоку в Центральній виборчій комісії.

    Розглянувши зазначену заяву та додані до неї документи, Центральна виборча комісія встановила, що вони відповідають вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України".

    Враховуючи викладене, відповідно до частин першої-четвертої статті 72 Закону України "Про вибори народних депутатів України" та керуючись статтями 11, 12, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати представника Виборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК!" Соціал-демократичної партії України (об'єднаної), Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє", Політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Центр", Республіканської партії України у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Місюру Вадима Ярославовича.

    2. Видати представнику Виборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК!" у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Місюрі В.Я. посвідчення встановленого зразка.

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК 

     Обсудить на форуме Силы Народа

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.