• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Томенко: Трагедія кучмівського режиму полягає в тому, що вони не тільки журналістів вбивали. Вони – новини вбивали

    Опубликовано: 2005-12-28 11:55:00

    Під час візиту на Рівненщину кандидат у депутати від БЮТ Микола Томенко висловився стосовно ролі преси в сучасних умовах та можливості вільного оприлюднення власної позиції його однопартійцями у засобах масової інформації України. Він неоднозначно повідомив, що на багатьох телеканалах, зокрема на «П’ятому», він є небажаною персоною. Про це повідомив 28 грудня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    «Якщо щось в країні відбувається – треба це показувати, а не складати списки: кого пускати в ефір, кого – не пускати. Тому я абсолютно переконаний, що та нервозність, яка відбувається навіть з «помаранчевими» каналами, скоро минеться. Тому, що попит на чесні новини є абсолютно чітким. Ви подивіться: як тільки П’ятий канал у чомусь засумнівався – рейтинг НТН одразу виріс. Тобто йде абсолютно нормальна боротьба, й власники телеканалів розуміють, що без об’єктивності вони просто програють її на ринку. Трагедія кучмівського режиму полягає в тому, що вони не тільки журналістів вбивали. Вони – новини вбивали», – зазначив Микола Томенко.

    ЗІК

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.