• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Луцьку обговорять проблеми формування виборчих комісій

    Опубликовано: 2005-12-28 15:09:00

    29 грудня у Незалежному громадському прес-центрі «Волинський вибір – 2006» за ініціативи Луцької міської громадської організації «Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу» відбудеться «круглий стіл», присвячений проблемі формування виборчих комісій. Участь в обговоренні візьмуть представники найактивніших регіональних осередків політичних партій. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили у Луцькому прес-клубі реформ.

    Представники Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу й обласних організацій політичних партій обговорюватимуть огляд положень виборчого законодавства у частині формування та повноважень окружних та дільничних виборчих комісій, статусу їх членів; представлення програми навчання членів дільничних виборчих комісій, яку у Волинській області проводитиме Комітет виборців України за підтримки Проекту «Сприяння організації виборів в Україні» за погодженням з Центральною виборчою комісією України.

    ЗІК

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.