• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров вимагає від керівників облдержадміністрацій забезпечити мораторій на перевірку ЗМІ у період передвиборної кампанії

    Опубликовано: 2005-12-28 16:10:00

    Прем'єр-міністр Юрій Єхануров вимагає від керівників обласних державних адміністрацій забезпечити виконання введеного Верховною Радою мораторію на перевірки засобів масової інформації у передвиборний період. Про це Глава Уряду сказав, відкриваючи нараду з питань енергозабезпечення галузей національної економіки й населення, на яке запрошені всі губернатори.

    "Я ще раз хочу попередити всіх голів обласних держадміністрацій про виконання постанови Верховної Ради й доручення Уряду із цього приводу: жодних перевірок під час виборчої кампанії", - наголосив Юрій Єхануров.

    Прем’єр-міністр зазначив, що після прийняття Верховною Радою 17 листопада постанови про введення з 1 грудня мораторію на перевірку ЗМІ на час проведення передвиборної кампанії, Кабмін видав відповідне доручення. Однак, за словами Юрія Єханурова, він отримав сигнали з регіонів, що в ряді випадків є факти проведення перевірок ЗМІ під різними приводами. У зв’язку з цим Прем’єр-міністр вимагає негайно припинити перевірки й дотримуватися введеного Верховною Радою мораторію.

    Урядовий портал

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.