• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роман Зварич: "Янукович стоїть на антидержавницьких позиціях"

    Опубликовано: 2005-12-28 16:24:00

    Коментуючи заяви Януковича про необхідність повернутися до ідеї створення ЄЕП, керівник юридичного департаменту Виборчого Блоку "Наша Україна" Роман Зварич зазначив "Пора, нарешті, ратифікувати угоди щодо зон вільної торгівлі. Це б дало можливість українським підприємствам купувати російський газ на російському ринку за російськими ж цінами. Росія на це не йде. Чому? Та тому, що регулюючий орган, який має діяти в рамках пропагованого Януковичем ЄЕПу, формує єдину позицію по бюджету, по митних правилах, і в тому числі - по ціні на російський газ. При чому, контрольний пакет акцій в цьому регулюючому органі лишається за Росією".

    "Не важко здогадатися, які ціни на газ буде диктувати цей орган, - зазначив Зварич. - Чому Янукович, замість того аби пропагувати сумнівний по своїх користі ЄЕП, не закликає відновлювати переговори щодо зон вільної торгівлі? Ось це була б справді державницька позиція".

    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.