• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця оголосила про впровадження нового сервісу, спрямованого на підтримку родичів поранених військових

    Опубликовано: 2024-06-12 14:00:09

    Українська залізниця (Укрзалізниця) оголосила про впровадження нового сервісу, спрямованого на підтримку родичів поранених військових. Тепер родичі зможуть легко придбати квитки для подорожі за медичними поїздами, які терміново перевозять поранених на лікування.

    Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці, зазначивши, що медичні евакуаційні поїзди повністю автономні і оснащені усім необхідним для безпечного перевезення та надання медичної допомоги. Однак з міркувань безпеки та медичних вимог вони не мають спеціально обладнаних місць для проїзду родичів поранених військових.

    "Якщо ваші рідні, які проходять реабілітацію після поранень, потребують термінового перевезення нашими медичними поїздами, а квитків у цей момент немає, ви можете оформити заявку. Це можна зробити, зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію 0800 503 222 або за посиланням https://services.uz.gov.ua/military", – йдеться в повідомленні.

    Для отримання спеціальних квитків у касі Укрзалізниці необхідно пред'явити оригінал або копію посвідчення УБД пораненого родича, а також документ, що підтверджує родинні зв'язки. Ця ініціатива спрямована на забезпечення зручності та підтримки для близьких людей важко поранених українських військовослужбовців.

    Також у повідомленні нагадано про існуючу безкоштовну гарячу лінію для підтримки військовослужбовців та їхніх родин: 0800 503 222. Ця ініціатива Укрзалізниці спрямована на забезпечення всебічної підтримки і комфорту для учасників АТО та їхніх родин під час їх медичного та соціального обслуговування.

    Укрзалізниця продовжує розвивати та вдосконалювати свої сервіси, реагуючи на потреби суспільства та забезпечуючи доступ до якісного та безпечного транспорту для всіх категорій пасажирів, зокрема для воєнних та їхніх сімей.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.