• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Thales: нові можливості для оборонної співпраці

    Опубликовано: 2024-06-21 12:00:08

    Французька оборонна група Thales та Україна підписали три ключові угоди, спрямовані на підвищення ефективності та потужностей Збройних Сил України, а також на зміцнення місцевих оборонних потужностей.

    Як повідомляється на офіційному сайті компанії, одна з угод передбачає створення спільного підприємства в Україні, яке сприятиме постачанню та експлуатації обладнання з портфеля оборонних систем Thales. Це охоплює засоби радіоелектронної боротьби, тактичне обладнання зв'язку, системи протиповітряної оборони та радари.

    Друга угода зосереджена на радіоелектронній боротьбі, де Thales зобов'язується забезпечувати технічне обслуговування, тестування та спеціалізовану підготовку. Це сприятиме розвитку місцевих можливостей технічного обслуговування в Україні, скороченню циклів ремонту та підтримки та забезпеченню найвищої експлуатаційної готовності.

    У третій угоді, підписаній з українським виробником БпЛА FRDM, Thales має намір спільно розробити та виробити безпілотну авіаційну систему, призначену для перевезення та скидання боєприпасів.

    Паскаль Суріс, старший виконавчий віце-президент з міжнародного розвитку Thales, підкреслив, що співпраця з українськими Збройними Силами триває понад 10 років і спочатку відбувалась у сфері радіоелектронної боротьби. Розширення співпраці на інші напрямки свідчить про стратегічне партнерство Thales з Україною.

    Ці угоди зміцнюють позиції Thales на українському ринку оборонних технологій та сприяють підвищенню обороноздатності країни в умовах сучасних викликів та загроз. Вони також відкривають нові перспективи для подальшого розвитку оборонної промисловості України та зміцнення стратегічних партнерств з міжнародними оборонними компаніями.

    Таким чином, спільна робота між Україною та Thales не лише сприятиме модернізації українських Збройних Сил, а й сприятиме загальній безпеці та стабільності у регіоні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.