• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розширення дороги Одеса-Рені: комфортніше і швидше подорожі

    Опубликовано: 2024-06-10 13:00:38

    У Одеській області планується значне розширення дороги "Одеса-Рені", спрямоване на полегшення руху легкового транспорту через прикордонні пункти пропуску. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер, зазначивши це в інтерв'ю для Укрінформ.

    За його словами, наразі в області активно вирішуються питання черг на прикордонних переходах і планується значне поліпшення інфраструктури. Мета таких заходів - забезпечити комфортне пересування туристів і суттєво зменшити затори на міжнародних маршрутах.

    "У наших планах - розширення саме доріг. Ми працюємо над тим, щоб прикордонники могли проводити перевірки вантажівок в спеціально облаштованих зонах, щоб забезпечити безперебійний рух легкового транспорту", - підкреслив Кіпер.

    Також він додав, що адміністрація проаналізувала заявки туристів на бронювання готелів і встановила, що цього року інтерес до відпочинку в Одеській області виявився набагато вищим, ніж очікувалося.

    За даними джерела, найбільшою популярністю серед туристів користується Ізмаїльський район, до якого веде саме дорога через прикордонні пункти на трасі Одеса-Рені, де часті черги автомобілів.

    Нагадаємо, що завдяки впровадженню спільного прикордонного контролю з Молдовою на пункті пропуску "Рені", вантажні автомобілі, що прямують до румунського порту Галац, тепер здійснюватимуть менше зупинок на митній контрольній процедурі, що сприятиме значному зниженню часу на дорозі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.