• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масаж для живота: зміцнення і краса

    Опубликовано: 2024-06-01 07:24:51

    Хочете, щоб ваш живіт мав привабливий вигляд? Тоді простий домашній масаж - саме те, що вам потрібно. Ці методи допоможуть вам досягти пружності та еластичності м'язів живота, а також сприятливо впливають на внутрішні органи.

    Натискання на точки навколо пупка: натискайте на три точки навколо пупка - зверху, ліворуч і праворуч, злегка вібруючи пальцями. Це сприяє розслабленню м'язів живота й надає їм еластичності, поліпшує роботу внутрішніх органів.


    Круговий масаж: натискаючи великим пальцем на всі точки по черзі за годинниковою стрілкою, виконайте 3-4 кола.
    Перекочування шкіри: захопіть трьома пальцями складку шкіри (не більше 1 см) і перекочуйте її між пальцями.


    Масаж, що розминає: складіть пальці обох рук у вигляді трикутника навколо пупка і притисніть долоні до тіла. Захоплюючи шкіру, повільними рухами розминайте її, як тісто, протягом півхвилини. Потім пересуньте руки на іншу ділянку, не відриваючи їх від тіла. Ця вправа покращує циркуляцію крові та зміцнює м'язи живота.


    Крім того, не забувайте масажувати живіт жорсткою губкою під час душу - виконайте близько 10 кіл навколо пупка за годинниковою стрілкою. Це не тільки приємно, а й корисно для вашого тіла.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.