• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що необхідно для ідеального преса

    Опубликовано: 2024-05-25 07:24:20

    Мрієш про рельєфний прес? Регулярно виконуй спеціальні вправи, щоб домогтися бажаних результатів. Вправи для преса поділяються на три основні типи: для верхньої, нижньої та косої частини м'язів живота.

    Оптимальний час для занять - ранок перед сніданком або через кілька годин після їжі. Для максимальної ефективності рекомендується виконання кожної вправи у двох підходах по 20-25 повторень. Пам'ятай також про необхідність розминки перед тренуванням.

    Для роботи з верхньою частиною преса прекрасно підходить вправа, що виконується в положенні лежачи на спині. Зігнувши коліна і розкинувши лікті в боки, піднімай плечі і корпус від підлоги, направляючи їх до ніг. Повертайся у вихідне положення. Для ускладнення вправи можеш обертати тулуб вправо і вліво під час підйому.

    Для роботи з нижньою частиною преса відмінно підходить вправа з використанням тренажера з упорами для ліктів або брусів. Повисни на ліктях, звернувшись спиною до брусів, і почни піднімати таз до грудей. Повтори вправу 20-25 разів у двох підходах.

    Вправу, що поєднує роботу верхньої та нижньої частини преса, можна виконувати, сидячи на стільці та тримаючись руками за його край. Відкинься на спинку стільця, підтягни коліна до грудей, а потім витягни ноги перед собою. Повернися у вихідне положення і повтори 20-25 разів у двох підходах.

    Для роботи косих м'язів преса стань прямо, розведіть ноги на ширині плечей і візьми гантелі або пляшки води в руки. Нахиляйся в сторони, намагаючись торкатися гантелей підлоги, і повертайся у вихідне положення. Виконай вправу 20-25 разів.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.