• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фінансова допомога Україні від Німеччини: Погляд міністра фінансів ФРН

    Опубликовано: 2023-12-28 18:00:51

    Міністр фінансів Федеративної Республіки Німеччина, Крістіан Лінднер, висловив думку, що Україні вже надається достатня підтримка з боку Німеччини, і наразі немає потреби у її збільшенні. Відповідне заявлення політик зробив у відвертому інтерв'ю телеканалу n-tv.

    Лінднер підкреслив, що на даний момент він не бачить жодних сигналів, що вказують на необхідність надання більшої допомоги. Проте, він застеріг, що важливо рівномірно розподіляти тягарі між країнами, наголошуючи на тому, що інші країни не повинні зменшувати свою допомогу, оскільки Німеччина вже вносить значний внесок.

    Міністр відзначив, що Німеччина постачає збройні системи та надає фінансову допомогу Україні, а також забезпечує захист українців, які знаходяться у ФРН. Зазначивши, що Німеччина є другим найбільшим "прихильником" України у світі, Лінднер відзначив, що понад половину всієї допомоги з Європи фінансує саме Німеччина.

    Голова Міністерства фінансів також впевнено заявив, що Німеччина стоїть на боці України, оскільки там захищається європейський мирний порядок та свободи. Це підтверджує зобов'язання країни до збереження стабільності та безпеки в регіоні.

    Згідно з інформацією, у бюджеті коаліційного уряду ФРН на 2023 рік передбачено виділення 8 млрд євро на військову допомогу Україні. Це свідчить про те, що Німеччина прагне активно сприяти українським потребам у сфері оборони.

    У підсумку, ставлення Міністра фінансів ФРН свідчить про продовження партнерського взаєморозуміння та співпраці між Німеччиною та Україною, спрямованої на підтримку безпеки та стабільності в регіоні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.