• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київська служба зайнятості готова працевлаштувати 8 тисяч осіб

    Опубликовано: 2023-11-30 18:00:17

    Столична служба зайнятості визначила нові перспективи для мешканців Києва, оголошуючи понад півтора раза збільшену кількість вакансій в їх базі даних з початку 2023 року - тепер це 8 тисяч можливостей працевлаштування. Укрінформ повідомляє, що різноманіття вакансій розподілене в різних галузях, включаючи торгівлю, освіту, державне управління, охорону здоров'я та переробну промисловість.

    За даними служби зайнятості, найбільша кількість вакансій, а саме 18%, зосереджена в оптовій і роздрібній торгівлі. Тут потрібні продавці продовольчих товарів і продавці-консультанти. Друге місце за попитом на ринку праці займають вакансії у сфері освіти (15%), де вчителям, вихователям і помічникам вихователів дарують можливості для розвитку.

    Також вражаюче, що державне управління та оборона займають третє місце з 13% вакансій, а транспорт та охорона здоров'я посідають 10% кожен. Найвищі зарплати отримують представники сфери інформаційних технологій, а саме інженери з програмного забезпечення (110 тис. грн) та фахівці з розробки програмного забезпечення (73 тис. грн). У той час як середня зарплата вакансій Київського міського центру зайнятості наразі становить 14 тис. гривень, деяким фахівцям готові платити значно більше.

    Працівникам у сфері охорони здоров'я та інформаційних технологій пропонують найвищі зарплати, зокрема лікарям-ортопедам (32 тис. грн), інженерам (44 тис. грн) та журналістам (49 тис. грн). За допомогою різноманітних вакансій із наданням житла, які надають роботодавці, Київ виявляється привабливим місцем для працевлаштування, особливо для тих, хто шукає можливість розв'язання житлової проблеми.

    Це оновлене рішення служби зайнятості створює винятковий шанс для мешканців Києва покращити свої професійні можливості та підняти рівень життя завдяки новим можливостям працевлаштування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.