• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США направлять радника з інфраструктури до Києва

    Опубликовано: 2023-11-09 17:00:05

    Під час офіційного візиту до України, міністр транспорту Сполучених Штатів Пітер Буттіджедж оголосив про назначення високопосадового радника з інфраструктури, який буде працювати у Києві.

    Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті.

    Зазначається, що цей радник буде надавати технічну допомогу та ділитися досвідом у реалізації інфраструктурних проєктів.

    "З моменту розпочаття повномасштабної агресії Росії, я підтримую тісний зв'язок з моїм українським колегою щодо впливу на глобальні ланцюги постачань, зокрема на портову та залізничну інфраструктуру. Сьогодні я перебуваю в Києві, щоб виконати прохання українського керівництва та призначити радника з інфраструктури", - написав Буттіджедж.

    На офіційному веб-сайті американського відомства з транспорту зазначено, що в якості цього радника для роботи в Києві буде Роберт Марінер. Раніше він здійснював інженерні роботи для Військово-повітряних сил і Військово-морських сил США, маючи значний досвід в реалізації транспортних проєктів.

    Крім того, Марінер раніше працював радником з питань транспорту у Посольстві США в Афганістані.

    Буттіджедж додав, що серед обов'язків Роберта Марінера буде надання технічної підтримки для реалізації проєктів, спрямованих на відновлення України.

    "Це один із численних способів, яким Сполучені Штати продовжують підтримувати український народ у довгостроковій перспективі та забезпечувати його зв'язок із світом", - підсумував Буттіджедж.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.