• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пенсійний фонд України виплатив 58 мільярдів гривень пенсій у жовтні

    Опубликовано: 2023-10-30 17:00:03

    Пенсійний фонд України оголосив про успішне завершення фінансування пенсійних виплат за жовтень, і загалом було спрямовано 58 мільярдів гривень на виплату пенсій. Про це повідомила пресслужба відомства.

    Згідно з повідомленням, на виплати пенсій в жовтні було виділено 58,0 мільярдів гривень. З цієї суми 9,7 мільярдів гривень було виплачено через АТ "Укрпошта", а решта 48,3 мільярда гривень — через уповноважені банки.

    Крім того, станом на 25 жовтня, було профінансовано 978,4 мільйона гривень на виплату житлових субсидій та пільгових виплат для громадян.

    Також у жовтні було виділено 2137,5 мільйона гривень на страхові виплати, включаючи 1072,2 мільйона гривень для оплати лікарняних.

    Ці фінансові виплати важливі для пенсіонерів та інших громадян України, які отримують пенсії та соціальні допомоги. Пенсійний фонд продовжує забезпечувати стабільну систему пенсійних виплат, допомагаючи громадянам забезпечити свої основні потреби та життєвий комфорт.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.