• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Байден подав до Конгресу запит на фінансування: Україні виділено 61 млрд доларів

    Опубликовано: 2023-10-23 09:00:48

    Президент Сполучених Штатів Америки, Джо Байден, ініціював запит до Конгресу на фінансування різних важливих напрямків, включаючи допомогу Україні та Ізраїлю, а також зміцнення безпеки американських кордонів. Загальна сума запиту становить 106 мільярдів доларів, згідно із інформацією, оприлюдненою Reuters.

    Якщо Конгрес підтримає виділення цих коштів, то у 2024 фінансовому році близько 14,3 мільярда доларів буде виділено Ізраїлю. Значна частина цього фінансування буде використана для підтримки систем протиповітряної та протиракетної оборони країни, а також для закупівлі іншого військового обладнання.

    Додатково, Джо Байден пропонує виділити понад 9 мільярдів доларів на гуманітарну допомогу, включаючи фінансування для Ізраїлю та сектору Гази, які стикаються із гуманітарною кризою.

    У запиті також передбачено 13,6 мільярда доларів для зміцнення охорони кордонів Сполучених Штатів з метою протистояння надходженню великої кількості іммігрантів з Латинської Америки та Карибського басейну. Додатково виділено 4 мільярда доларів на військову допомогу та державне фінансування для забезпечення протидії програмам Китаю в Азії.

    Найбільша частина фінансування, яка становить 61,4 мільярда доларів, передбачена для України. Ця допомога включає поповнення військового обладнання країни, фінансову підтримку в сфері економіки та безпеки, а також допомогу біженцям у Сполучених Штатах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.