• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МВФ створив Фонд розвитку спроможностей для України

    Опубликовано: 2023-10-17 09:00:39

    МВФ створив Фонд розвитку спроможностей для України з метою підтримки реформ та реалізації плану розвитку країни. Ця ініціатива є важливим кроком у зміцненні фінансової та інституційної бази України та отриманні допомоги від міжнародних партнерів.

    Міжнародний валютний фонд оголосив про створення цього фонду 14 жовтня. Вже на цей момент було виділено 14 мільйонів доларів для підтримки ініціативи. Проте планується зібрати загалом 65 мільйонів доларів на цей фонд.

    Фонд розвитку спроможностей для України спрямований на надання ресурсів, необхідних для впровадження плану розвитку країни та успішної реалізації реформ. Ця ініціатива допоможе забезпечити Україні фінансову та іншу підтримку, необхідну для її розвитку та впровадження необхідних змін.

    Андрій Пишний, глава Національного банку України, відзначив, що МВФ відновив своє лідерство в мобілізації фінансової допомоги для України. Це важливий крок у зміцненні партнерських відносин між Україною та міжнародними фінансовими організаціями.

    Під час перших етапів програми співпраці з МВФ важливою метою є збереження макроекономічної, зовнішньої та фінансової стабільності України. Це допоможе підвищити "спроможність України на її шляху до перемоги" і забезпечити реалізацію реформ.

    Ключовими напрямами є міжнародна фінансова підтримка, реформування української економіки та підвищення інституційної потужності органів влади. Реформи в Україні та зміцнення її спроможності мають бути безперервними процесами, які базуються на найкращому світовому досвіді.

    Ця нова ініціатива свідчить про готовність міжнародних партнерів підтримувати Україну на її шляху до реформ і розвитку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.