• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін завершив підготовку до опалювального сезону на 99%

    Опубликовано: 2023-10-11 09:00:19

    За інформацією віце-прем'єр-міністра України з відновлення та міністра розвитку громад, територій та інфраструктури, Олександра Кубракова, Україна завершила підготовку до опалювального сезону на початку жовтня на 99% у всіх об'єктах ЖКГ.

    Міністр поділився цією інформацією та наголосив, що на цей момент понад 99% об'єктів ЖКГ вже готові до опалювального сезону 2023/24. Важливою акцентується на тому, що міста та громади на підконтрольних територіях, де неможливо подати тепло, вже визначені.

    Кубраков додав, що у найближчі тижні тепло буде доступним для всіх будинків в Україні. В деяких громадах, враховуючи погодні умови, вже розпочато підключення до опалення соціальних об'єктів.

    Протягом підготовки до опалювального сезону були створені необхідні резерви обладнання та матеріалів, а також профінансовано громади, які подавали запити на відновлення критичної інфраструктури.

    Міністр також наголосив, що серед підготовчих заходів були проведені спеціальні навчання залученням теплопостачальних підприємств, операторів газорозподільних систем та працівників ДСНС. Це дозволило відпрацювати можливості оперативного підключення обладнання в умовах пошкодження об'єктів тепло- та водопостачання.

    Завершення підготовки до опалювального сезону на такому високому рівні свідчить про ретельну роботу влади та готовність до забезпечення комфортних умов для громадян під час холодних місяців.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.