• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Американські компанії оборонної галузі закликають до прискорення військових закупівель, щоб зберегти технологічну перевагу перед Китаєм

    Опубликовано: 2023-09-18 16:00:09

    Майже два десятки впливових керівників компаній у сфері оборонних технологій збираються провести зустріч з представниками адміністрації президента США Джо Байдена, щоб закликати до прискорення військових закупівель і більших інвестицій у збереження технологічного лідерства Америки перед Китаєм.

    Про це повідомляє агентство Bloomberg.

    Планується, що зустріч представників оборонної промисловості з офіційними особами адміністрації Байдена, а також зі спікером Палати представників Кевіном Маккарті та іншими законодавцями відбудеться 18 вересня. Під час цієї зустрічі представники галузі висловлять рішучу думку про необхідність швидкого руху в напрямку підвищених військових закупівель та інвестицій у новаторські технології. Вони вважають, що ці кроки необхідні для того, щоб зберегти технологічну перевагу Сполучених Штатів над Китаєм.

    У групу представників оборонної галузі входять керівники відомих компаній, таких як Palantir Technologies Inc. і Anduril Industries Inc., а також нових інноваційних підприємств, серед яких Swarm Aero, спеціалізуються на виробництві дронів.

    Однак Кріс Пауер, генеральний директор компанії Hadrian, зауважив, що довгий час багато представників Силіконової долини вважали уряд "великим повільним звіром", з яким не варто спілкуватися. Проте за останні роки уряд США змінив свою позицію, ставши більш підтримуючим та зацікавленим у прискоренні інновацій.

    Також слід відзначити, що уряд Сполучених Штатів активно співпрацює з технологічними компаніями з метою залучити інновації до оборонної промисловості. Підприємці та засновники компаній відмічають цю співпрацю як патріотичний обов'язок та бізнес-можливість для подальшого розвитку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.