• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Таємниця загибелі Євгена Пригожина: Українська розвідка не впевнена в його смерті

    Опубликовано: 2023-09-08 12:00:33

    Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтвердило інформацію щодо загибелі одного з пособників лідера приватної військової компанії Вагнера, Дмитра Уткіна, в результаті авіакатастрофи у Тверській області Російської Федерації, що сталася 23 серпня. Проте українська розвідка не може з упевненістю стверджувати про загибель самого Євгена Пригожина, який є відомим співробітником Уткіна.

    Представник Головного управління розвідки МО України, Андрій Юсов, в інтерв'ю Укрінформу, зазначив, "Наразі на 100% ми можемо говорити про підтверджену загибель Уткіна і ще декількох пасажирів. Щодо Пригожина, скажімо так, наразі ще не всі питання закриті."

    Водночас, Юсов не давав деталей і підкреслив, що розвідка зараз може підтвердити лише загибель Дмитра Уткіна та кількох його соратників, які перебували на борту. Щодо самого Пригожина, представник української розвідки висловив думку, що потрібен деякий час для отримання достовірної інформації.

    Триває розслідування події, яка спричинила загибель Уткіна та інших пасажирів авіакатастрофи. Євген Пригожин відомий своєю роллю у російських військових конфліктах, інколи відомих під назвою "гібридною війною," і його загибель або виживання виявить величезний вплив на події в цьому регіоні. Ситуацію слід вдоконалено відстежувати, оскільки вона може мати значущий вплив на події у сусідній Україні та на весь регіон.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.