• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Си Цзиньпін не візьме участь в саміті G20

    Опубликовано: 2023-09-06 13:00:29

    Міністерство закордонних справ Китаю офіційно підтвердило інформацію, яку оприлюднили засоби масової інформації, що лідер Китаю Си Цзіньпін не візьме участь у саміті G20 в Індії.

    Повідомлення про це передає CNN.

    Представник міністерства Мао Нін підтвердив, що на саміт поїде прем'єр-міністр КНР Лі Цян, проте відмовився розповідати про причини відмови лідера країни брати участь у заході.

    "Відсутність Си Цзіньпіна на саміті G20 виникла на тлі напруженості між Китаєм та приймаючою країною Індією через суперечливий кордон і наростаючі стосунки Нью-Делі з Сполученими Штатами", - повідомляє видання.

    Ця подія стає важливим вирішальним моментом в міжнародних відносинах, і вона може відобразитися на геополітичних подіях світового масштабу. Саміт G20 вважається одним з ключових форумів для обговорення економічних та політичних питань серед провідних країн світу.

    Відсутність Си Цзіньпіна на саміті може позначитися на ході дискусій щодо глобальних питань, зокрема економіки, торгівлі та кліматичних змін. Крім того, це відкриває можливості для інших лідерів обговорити та вирішити актуальні питання без прямої участі Китаю.

    Міжнародна спільнота уважно стежить за розвитком подій, пов'язаних із заявленою відсутністю Си Цзіньпіна на саміті G20 і сподівається на подальше врегулювання конфліктів та покращення міжнародних відносин між країнами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.