• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Білий дім активно готується до можливого початку процедури імпічменту Джо Байдена

    Опубликовано: 2023-09-05 13:30:52

    Білий дім у Сполучених Штатах активно готується до можливого початку процедури імпічменту американського президента Джо Байдена та створив спеціальну групу, до складу якої увійшли два десятки юристів, помічників законодавців та комунікаційних фахівців. Готуючись до можливого імпічменту, Білий дім відповідає на ініціативу Республіканської партії США.

    За інформацією NBC News та посиланням на джерела в Білому домі, республіканці з Палати представників американського Конгресу заявили, що їхнє розслідування буде сфокусоване на можливій злочинній діяльності сина Джо Байдена, Хантера, у зв'язку з його закордонними діловими операціями. Окрім цього, республіканці досліджують невизначені звинувачення в хабарництві та корупції, а також можливі випадки зловживання владою з метою особистого збагачення під час віцепрезидентства Джо Байдена.

    На даний момент республіканці визнали, що вони не мають достатньо переконливих доказів щодо неправомірних дій Джо Байдена. Однак спікер Палати представників Кевін Маккарті підкреслив, що існує "культура корупції, яка поширена в усій родині Байденів".

    Джерело, яке знайоме з ходом підготовки до передвиборчої кампанії у Білому домі, заявило, що розслідування щодо імпічменту, яке наразі проводиться з боку республіканців, не є зусиллям, заснованим на доказах, і вказало на те, що це політичний хід, спрямований на вплив на майбутні вибори.

    Помічники та союзники Джо Байдена висловлюють намір ставитися рішуче до будь-яких розслідувань щодо імпічменту та представляти їх як безпідставні політичні маніпуляції з метою створення "політичного хаосу". Однак, за словами представника Білого дому, це розслідування "ніколи раніше не було засноване на відсутності доказів", і воно має інший характер порівняно з імпічментами, які мали місце в минулому.

    Варто відзначити, що Джо Байден готується до можливого балотування на другий термін у 2024 році, і опитування говорять про стурбованість виборців щодо його здатності обіймати посаду ще чотири роки, якщо він переможе у 2024 році.

    Лікарі вже оголосили Джо Байдена здоровим і "придатним до виконання обов'язків у повному обсязі" після медичного огляду у лютому.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.