• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дональда Трампа арештували та звільнили під заставу

    Опубликовано: 2023-08-28 13:30:42

    Екс-президента Сполучених Штатів Америки, Дональда Трампа, арештували та провели формальну процедуру в зв'язку з справою про втручання у вибори в Джорджії. Після цього його звільнили під заставу. Цю інформацію повідомляє CNN.

    Політика заарештували та помістили у в’язницю округу Фултон в штаті Джорджія. Тут його оглянули, сфотографували та взяли відбитки пальців. Важливо відзначити, що Трамп став першим із президентів США, чийе фото було зроблене в тюрмі.

    Весь процес зайняв близько 20 хвилин, після чого колишнього главу держави вивільнили, взявши заставу в розмірі 200 тисяч доларів. Відповідно до умов застави, Трамп не може використовувати соціальні мережі для нападів на співобвинувачених і свідків.

    Дональд Трамп висловив свою позицію щодо цієї справи, назвавши її "пародією на правосуддя". Він стверджує, що нічого поганого не робив і нічого поганого не вчинив. Політик також стверджує, що усе, що відбувається, є спробою втручання у вибори.

    Федеральний суд вже назначив слухання справи на 18 вересня. Дональду Трампу висунуто обвинувачення за 13 пунктами, проте він не визнає своєї провини.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.