• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росавіація повідомляє про загибель Пригожина та Уткіна

    Опубликовано: 2023-08-24 09:58:54

    Росавіація стверджує, що 23 серпня в Тверській області сталася летальна авіакатастрофа, і серед "пасажирів, які розбилися", були засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин і Дмитро Уткін. Відомство опублікувало повний перелік осіб, що перебували на борту літака.

    Перелік включає наступних осіб:

    Пропустін Сергій;
    Макарян Євгеній;
    Тотмін Олександр;
    Чекалов Валерій;
    Уткін Дмитро;
    Матусєв Микола;
    Пригожин Євгеній;
    Левшин Олексій, командир;
    Карімов Рустам, другий пілот;
    Распопова Кристина, бортпроводник.
    Однак інформація, надана Росавіацією, може стати об'єктом підозрілості. Зіткнення джерел інформації та невизначеність щодо обставин катастрофи породжують численні запитання.

    Нагадаємо, що 23 серпня літак Embraer зазнав аварії в Тверській області Росії, і спочатку повідомлялося, що на його борту перебував Пригожин. Також інші джерела вказували на можливість того, що авіакатастрофу спричинило збиття літака місцевою протиповітряною обороною.

    Питання щодо того, що сталося насправді, залишаються відкритими. Подальший розвиток ситуації та розслідування інциденту можуть висвітлити та розкрити цей таємничий епізод.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.