• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дональд Трамп не бере участі в президентських дебатах

    Опубликовано: 2023-08-22 16:30:37

    Екс-президент Сполучених Штатів Дональд Трамп висловив рішення не брати участь у перших президентських дебатах Республіканської партії, оскільки вважає, що американці добре знають його і його політичні досягнення.

    Дональд Трамп виправдовує своє рішення недостатньою необхідністю у дебатах через те, що він вважає, що його адміністрація була надзвичайно успішною. Він наголошує на досягненнях, таких як енергетична незалежність, міцні кордони та сильні війська, скорочення податків, відсутність інфляції та найсильніша економіка в історії країни.

    Екс-президент пише, що очолює змагання в ряду політичних конкурентів серед республіканців. Результати опитувань підтверджують його лідерство, з понад 62% підтримки від республіканців.

    У дослідженні CBS губернатор Флориди Рон Десантіс посідає друге місце з 16% підтримки. Хоча Дональд Трамп лідирує, конкуренти готові змагатися за свої переконання.

    Це рішення Дональда Трампа призвело до дискусій та обговорень в політичних колах, а також в соціальних мережах. Багато американців обговорюють можливі причини цього відмови та її вплив на перспективи виборів.

    Незалежно від рішення Дональда Трампа не брати участь у перших дебатах, політична арена залишається динамічною та напруженою, і американці мають можливість обирати лідера, який відображатиме їхні погляди та цінності на майбутніх виборах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.