• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На заступника голови ДПС України скоєно замах

    Опубликовано: 2023-08-18 10:03:58

    У четвер, 17 серпня, сталася спроба вбивства заступника голови Державної податкової служби (ДПС) України, Євгена Сокура. За попередньою інформацією, замовниками цього нападу стали особи, які втратили бізнес та перейшли межу закону.

    Про це повідомив Данило Гетманцев, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики. За його словами, сама подія трапилася вчора, однак правоохоронні органи просили утриматися від розголошення інформації до ранку сьогоднішнього дня.

    "Вчора о 7:50 сталася спроба вбивства заступника Голови ДПС України Євгена Сокура. Напад стався в центрі міста. Замовники - особи, які втратили "бізнес" та порушили закон", - зазначив Гетманцев.

    Додатково він відзначив, що завдяки координованій роботі правоохоронців вдалося врятувати життя заступнику голови ДПС.

    Зараз особи, які вчинили напад, уже затримані і доповідають на замовників цього злочину.

    Гетманцев підкреслив, що заступник голови ДПС став жертвою осіб, які розпочали боротьбу проти податкової служби. Він наголосив на необхідності протистояти конвертаційним схемам та корупційним кланам, які руйнують країну на протязі понад 30 років.

    Зазначимо, що офіційні представники правоохоронних органів наразі не надали офіційну інформацію щодо цього інциденту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.