• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фінансова підтримка України - найкращий стимул для світової економіки - Міністерством фінансів США

    Опубликовано: 2023-07-18 09:00:51

    Фінансова підтримка України була названа Міністерством фінансів США найкращим стимулом для світової економіки. За словами міністерки фінансів Джанет Єллен, подвоєння фінансової допомоги Україні є ключовим пріоритетом для захисту країни від Росії. Ця заява була зроблена Єллен на саміті міністрів фінансів G20 в Індії і повідомлена французькою інформаційною агенцією AFP, як зазначає видання The Guardian.

    Міністерка фінансів розповіла, що особисто побувала в Києві і бачила "велику користь", яку іноземна допомога, як цивільна, так і військова, приносить Україні. Вона також зазначила, що припинення війни є моральним імперативом, а також найкращим способом підтримки глобальної економіки.

    Однією з "головних цілей" США є боротьба зі спробами Росії уникнути санкцій Заходу. В уряді було відзначено, що стабільна фінансова допомога США та ЄС забезпечує регулярні виплати зарплат і пенсій в Україні, і без цих грошей українці могли б мати проблеми з отриманням цих платежів.

    Стимулювання економіки через фінансову підтримку України має велике значення, особливо у контексті поточних викликів, з якими стикається країна. Іноземна допомога допомагає українському уряду забезпечувати соціальні виплати та підтримувати економічну стабільність. Заява Мінфіну США щодо подвоєння фінансової підтримки України викликає надію на подальшу підтримку та розвиток країни.

    Водночас, український уряд має виконувати свої зобов'язання перед міжнародними партнерами і продовжувати реформи, які сприятимуть розвитку країни і підвищенню довіри інвесторів. Забезпечення прозорого та ефективного використання фінансової допомоги є важливим кроком на шляху до стійкого економічного зростання та процвітання України.

    Подальша співпраця з міжнародними партнерами, зокрема США та ЄС, у сфері фінансової підтримки допоможе Україні зміцнити свою економіку та забезпечити стабільний розвиток країни. Результати цієї підтримки мають потенціал вплинути на світову економіку в цілому, стимулюючи зростання і підтримуючи міжнародну стабільність.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.