• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зайнятість у криптоіндустрії зменшилася на 10% протягом останнього року

    Опубликовано: 2023-07-13 17:30:11

    Зайнятість у криптоіндустрії зменшилася на 10% протягом останнього року, скорочуючись з 210 000 до 190 000 співробітників. Такі дані наводить звіт K33 Research.

    За звітом, в цьому секторі працює близько 10 000 компаній загальною вартістю приблизно 180 млрд доларів. Приблизно 60% всіх співробітників зайняті в компаніях, що займаються трейдингом та інвестиціями.

    Майже 30% працівників у цифрових активах проживають у США. Азія та Австралія разом налічують 35% робочої сили, а Індія — 20%.

    У Європі зосереджено 24% фахівців криптоіндустрії, а великобританський ринок очолює в регіоні з 13 тисячами створених робочих місць.

    За словами виконавчого директора K33 Андерса Хелсета, загальна тенденція полягає в тому, що багато компаній зменшили свій персонал, за винятком Binance. Він також зазначив, що в кінці 2022 року багато співробітників було звільнено, а наразі індустрія "тримається на плаву завдяки значним сумам фінансування".

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.