• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британія вводить нові санкції проти РФ

    Опубликовано: 2023-07-03 17:00:43

    Британія оголосила про заборону особам і компаніям, пов'язаним з кремлем, на доступ до британської юридичної експертизи. Ця нова заходи спрямована на подальше економічне відрізання Москви. За інформацією Sky News, британські юристи більше не зможуть надавати консультації російським компаніям щодо певних бізнес-угод.

    Ця остання хода, яка стосується санкцій, може суттєво позначитися на здатності Росії отримувати юридичну підтримку у різних сферах, від угод між глобальними корпораціями до міжнародних кредитів. Міністерство юстиції, яке анонсувало цей крок, зазначило, що Росія має значну залежність від західних країн щодо юридичної експертизи.

    Раніше Велика Британія щорічно експортувала юридичні послуги на суму близько 56 мільйонів фунтів для російського бізнесу. Застосування санкцій спричинить суттєві перешкоди для російських компаній, які шукають правову підтримку та консультації в Британії.

    Подальше ускладнення відносин між Росією та Західними країнами призвело до того, що Швейцарія також розширила свої санкційні списки щодо Російської Федерації, приєднавшись до 11-го пакету санкцій Європейського Союзу. Це свідчить про зростаючий міжнародний тиск на РФ через її політику та дії.

    Санкції проти Росії стають все ширшими і глибшими, охоплюючи різні сфери економіки та фінансів. Це відображає намір Західних країн покласти тиск на Росію і вплинути на її поведінку. Заходи, які приймаються, мають на меті стимулювати зміни в політичному та господарському курсі Російської Федерації.

    Подальший розвиток ситуації щодо санкцій та їхніх наслідків залишається під пильним спостереженням. Політична напруга між країнами продовжує наростати, а заходи економічного тиску можуть мати вагомі наслідки для всіх сторін, які залучені до цього конфлікту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.