• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Німеччина не планує передачу крилатих ракет великої дальності Україні у найближчому майбутньому

    Опубликовано: 2023-06-29 14:30:18

    Німеччина не планує передачу крилатих ракет великої дальності Україні у найближчому майбутньому. Про це повідомив міністр оборони Федеративної Республіки Німеччина Борис Пісторіус під час свого візиту до Литви. За його словами, таке рішення обумовлене позицією Сполучених Штатів.

    Міністр Пісторіус заявив: "Щодо зброї великої дальності, я хочу ще раз дуже чітко сказати, що ми все ще займаємо обережну позицію — так само, до речі, як і наші американські партнери. Наразі в нашій оцінці нічого не змінилося".

    Раніше міністр Пісторіус вже заявив, що Німеччина наразі не готова приєднатися до "коаліції винищувачів". Проте, за інформацією журналу Spiegel, уряд Німеччини розробляє довгострокову програму надання підтримки Україні у вигляді артилерійських боєприпасів.

    Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що крилаті ракети Storm Shadow, які були надані Україні Лондоном, мають значний вплив на хід бойових дій.

    Україна продовжує знаходитися в складній воєнній ситуації на Сході країни, де триває конфлікт із збройними силами Російської Федерації та непідконтрольними їй сепаратистськими угрупованнями. Українські сили продовжують боротися з агресором та захищати свою територію.

    e-news.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.