• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сунак різко відповів члену парламенту Британії – той закликав до «припинення вогню» в Україні

    Опубликовано: 2023-05-24 14:30:35

    Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак у палаті громад британського парламенту різко відповів на заклик колишнього лідера лейбористів Джеремі Корбіна, який виступив за припинення вогню в Україні. Про це повідомляє Independent.

    Прем'єр-міністр Великої Британії наголосив, що спроби "заморозити" війну в Україні абсолютно неправильні та мають бути відкинуті.

    Корбін заявив, що "припинення вогню — це не мир, але будь-який мирний процес повинен починатися з припинення вогню, інакше ця війна триватиме та ставатиме дедалі гірше й гірше".

    "Я більш ніж не згоден. Припинення вогню – це не справедливий і міцний мир для України. Росія вчинила незаконне та нічим не спровоковане вторгнення. Вона вчинила мерзенні воєнні злочини", – заявив Сунак.

    Він наголосив, що єдиний шлях – виведення усіх російських військ із території України.

    "Усі плани, що маскуються під мирні плани, але насправді є спробами просто заморозити конфлікт там, де він є, абсолютно невірні і їх слід відкинути", – заявив прем'єр Великої Британії.

    Наталія Медведєва

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.