• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лукашенко заявив про проблеми у відносинах з Росією і збирається до Путіна

    Опубликовано: 2023-05-23 15:00:30

    Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що у відносинах Білорусі з РФ "проблеми є, нестиковки якісь". 24 травня він має намір вирушити до Москви на зустріч зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Про це Лукашенко сказав під час заслуховування "комплексної доповіді" посла РБ у РФ, повідомляє Белта.

    Він сказав, що часто зустрічається з Путіним, "але це не для того, щоб подивитися один на одного, хоч і це важливо – настрої президентів завжди важливі". За словами Лукашенка, вони з російським диктатором "намагалися допомогти урядам розв'язати якісь вузли".

    Білоруський уряд, зазначив Лукашенко, повідомляє йому, що "майже жодних проблем немає".

    "Я в це мало вірю. Я бачу по ситуації, що все-таки проблеми є, нестиковки якісь. Іноді бюрократизм. Хто в цьому винен? Щоб зустрічаючись післязавтра в Москві, ми з президентом Росії Путіним могли обговорити і зняти ті проблеми, яких взагалі не має бути у наших відносинах", – сказав диктатор.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.