• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як позбутися інтернет-залежності: 5 корисних порад

    Опубликовано: 2023-05-17 17:06:05

    Інтернет робить наше життя більш легким і приємним. Ми спілкуємося з друзями та діловими партнерами, здійснюємо онлайн-покупки, заощаджуємо купу часу. Але сучасні технології можуть бути не тільки корисними — часто виникають ситуації, коли вже не хочеться залишати онлайн-середовище, тобто розвивається інтернет-залежність.

     

    Фахівці платформи pleso підкажуть, як позбутися інтернет залежності та всіх негативних проявів, що з нею пов’язані. Тут ви завжди зможете отримати психологічну допомогу у найбільш зручний час. Платформа pleso — це досвідчені фахівці, гнучкі умови, фіксовані ціни консультацій та вигідні знижки.

    Розплануйте свій день

    Спочатку створіть щоденний розклад, а потім намагайтесь його дотримуватися. У ньому повинен бути час для:

     

    - роботи;

    - домашніх справ;

    - тренувань;

    - хобі;

    - перегляду телевізора тощо.

     

     

    Щоденний розклад допоможе зробити день більш насиченим — у вас банально не залишиться часу, щоб мандрувати онлайн-середовищем.

    Вихідний день без інтернету

    Необов’язково у вихідний день витрачати час на соцмережі — краще йдіть на прогулянку. Зателефонуйте друзям та домовтесь про веселе проведення часу. Ви можете разом пообідати в кафе або повалятися на пляжі. Якщо такої можливості немає, просто прийміть ванну з піною — це допоможе розслабитися та почувати себе якнайкраще.

    Візьміть відпустку

    Щоб трохи відпочити з родиною або друзями, візьміть відпустку. Спочатку буде трохи незвично та дискомфортно, що ви не маєте доступу в інтернет, але це дасть змогу отримати справжнє задоволення від відпочинку.

     

    Не варто навідуватися в інтернет-кафе або користуватися мобільним інтернетом. А взагалі можна скористатися спеціальними програмами — поставити блок на соціальні мережі та сайти. Спочатку блокуйте гаджет на певний час, а потім скоротіть час виходу в інтернет до 10 хвилин — цього вистачить, щоб відповісти на повідомлення.

    Зустрічі з друзями та рідними

    Численні зустрічі з друзями та рідними допоможуть впоратися з інтернет-залежністю. Не треба спілкуватися з ними в інтернеті — облиште свій гаджет та влаштуйте зустріч наживо.

    Замініть розваги роботою

    Якщо перебування в мережі для вас це суцільні розваги, спробуйте це змінити та замість цього заробляти гроші.

     

    Ці поради допоможуть позбутися інтернет-залежності. Дотримуйтесь їх щонайменше два тижні для формування позитивної звички.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.