• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Велика Британія закликає до боротьби з незаконними перевезеннями російської нафти

    Опубликовано: 2024-06-18 12:00:31

    Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон закликав міжнародну спільноту до активних дій проти танкерів, які нелегально перевозять російську нафту по всьому світу.

    В інтерв'ю виданню Corriere della Sera Кемерон підкреслив важливість тісної співпраці з європейськими країнами у питаннях запровадження санкцій проти російських компаній та осіб, що підтримують військову агресію Росії проти України. Він зазначив, що Британія активно працює над посиленням санкційного тиску на РФ.

    Міністр наголосив на необхідності полювання на так званий "тіньовий флот", що займається незаконним транспортуванням російської нафти. "Кожного разу, коли такі танкери наближатимуться до європейських портів, зокрема італійських, ми повинні бути готові їх блокувати," – заявив Кемерон. Він також додав, що це є частиною більш широкої стратегії Великої Британії з підтримки України.

    Кемерон підкреслив рішучість Британії в цих питаннях: "Ми покажемо Путіну нашу повну підтримку України. Ми будемо полювати за грошима, за нафтою, ми зупинимо газові постачання, ми зупинимо кораблі. Ми зробимо все можливе, щоб зупинити російську військову машину і показати Путіну безглуздість його дій."

    Цей заклик Британії підкреслює її наміри не лише на рівні економічних санкцій, але й на практичних кроках, спрямованих на зупинення фінансових потоків, що підтримують агресію Росії. Важливою складовою цієї стратегії є запобігання незаконним операціям з нафтою, які допомагають РФ уникати міжнародних санкцій.

    Міжнародна спільнота вже висловила підтримку британським ініціативам. Європейські країни активно долучаються до цих зусиль, розробляючи власні заходи контролю за дотриманням санкційного режиму. Це свідчить про зростаюче розуміння важливості скоординованих дій у протидії російській агресії.

    В цілому, заклик Кемерона до активних дій проти нелегальних перевезень російської нафти є важливим кроком у зміцненні міжнародного фронту протидії агресивним діям РФ. Це демонструє готовність Британії і її союзників до рішучих заходів на підтримку України та встановлення міжнародного правопорядку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.