• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В українській розвідці прокоментували чутки про хворобу Лукашенка

    Опубликовано: 2023-05-17 12:40:40

    Головне управління розвідки Міноборони знає, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко має проблеми зі здоров'ям.

    Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

    "Так, є інформація про проблеми із здоров’ям (у Лукашенка – Delo.ua). Але ми деталізувати це не будемо у силу різних причин. І зрештою, те саме здоров’я умовного Путіна є, звичайно, для України і всього світу значно більш цікавим об’єктом для дослідження, ніж розмови про те, яке у білоруського диктатора здоров’я", - зазначив він.

    Нагадаємо, 9 травня Лукашенко був на параді у Москві, але взяв участь не в усіх заходах і терміново повернувся у Білорусь. Під час параду журналісти помітили на руці у диктатора бинт, схожий на пов'язку після катетера. Крім того, Лукашенко не виступив із традиційною промовою до Дня перемоги у Мінську.

    14 травня на тлі чуток про хворобу Лукашенко не з'явився на урочистостях з нагоди Дня прапора, герба та державного гімну Білорусі.

    У Держдумі РФ заявили, що самопроголошений президент Білорусі захворів.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.