• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До Києва прибув премʼєр Іспанії

    Опубликовано: 2023-02-23 09:44:18

    Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес 23 лютого приїхав до столиці України. Про це він повідомив в Twitter.

    "Я приїхав до Києва через рік після початку війни. Ми будемо поруч з Україною та її людьми, поки мир не повернеться до Європи", - написав голова уряду Іспанії.

    На пероні залізничного вокзалу очільника іспанського уряду зустрів заступник міністра зовнішніх справ України Євген Перебийніс.

    Відомо, що Санчес планує відвідати Ірпінь та Бучу, а також зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським.

    Напередодні про візит прем'єр-міністра Іспанії не повідомляли офіційно. Про інші деталі його візиту та теми для переговорів не уточнюється.

    Це вже друга поїздка Санчеса в Україну після початку повномасштабного вторгнення Росії, першого разу він приїжджав у квітні 2022 року. Тоді він відвідав Бородянку Київської області.

    Нагадаємо, Іспанія долучилася до коаліції держав, які разом створять пакет військової допомоги, який на 100% складатиметься з танків для Україні, зокрема, Leopard 2. Країна також проведе навчання 55 українських військових на танках Leopard.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.