• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент Грузії не підтримає грузинский закон про іноагентів

    Опубликовано: 2023-02-23 16:30:07

    Президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що не підтримає законопроект про регулювання ЗМІ та неурядових організацій, ініційований антизахідною групою депутатів у парламенті Грузії, передає УНН з посиланням на Голос Америки.

    Цитата

    «У той час, коли готується первинна оцінка виконання 12 рекомендацій Єврокомісії, коли наближення 24 лютого для всіх трьох країн Асоційованого тріо (тобто Грузії, Молдови та України – М.Ч.) робить питання європейського майбутнього дедалі більш актуальним, саме цей час обирає одна з політичних груп, щоб ініціювати закон, який за своїм змістом наближає нас не до Європи, а до хибної моделі Росії», — йдеться у заяві, опублікованій на сайті Адміністрації.

    Доповнення

    Президент Грузії також звернула увагу не те, що законопроєкт був зареєстрований у парламенті під час візиту до Грузії американських сенаторів Джин Шахін та Діка Дурбіна.

    «Ми справді не можемо звинувачувати у всьому цьому випадковість. Запрацювала сила, яка замість зміцнення європейського шляху Грузії інтересом Грузії вважає інший шлях», — наголосила Зурабішвілі.

    Поліна Харченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.