• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польща та Італія обговорили подальше постачання зброї Україні

    Опубликовано: 2023-02-22 16:30:26

    Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час зустрічі з прем'єр-міністром Італії Джорджою Мелоні заявив, що Італія – попри географічну віддаленість – чудово розуміє, що відбувається в Україні та наскільки це важливо для майбутнього Європи, і що сторони обговорили подальше постачання зброї Україні, пише УНН з посиланням на Polskie Radio.

    Цитата

    «Уряд Італії та уряд Польщі ідентично дивляться на проблеми, що виникли. Ми разом постачаємо зброю. Ми провели переговори щодо подальших поставок зброї Україні, для того щоб якомога швидше запанував мир. Для того, щоб повернулася стабільність для нормального розвитку», - сказав Моравецький.

    Доповнення

    Також прем'єр-міністр Італії провела зустріч із президентом Польщі Анджеєм Дудою. Це перший візит Джорджі Мелоні до Польщі відтоді, як вона очолила правоцентристський уряд у жовтні минулого року після перемоги на виборах.

    У вівторок, 21 лютого, Джорджа Мелоні, як очікується, проведе зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським у Києві.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.